Erbjudande: Gör din butik mer säljande!

Hur ser din verksamhet ut? Har ni fastnat i gamla mönster? Behöver ni nya tips och idéer?

Hur din butik eller dina lokaler ser ut är en viktig del av helhetsintrycket, som dina kunder får. Det är lätt att bli hemmablind och inte se det som kunderna ser. Ibland behövs det också extra kunskap för att kunna göra det lilla extra, det som gör att ditt varumärke återspeglas i lokalerna, att dina erbjudanden syns och att kunderna trivs.

Nu inför den kommande julhandeln upprepar vi vårens populära erbjudande! För bara 1995 kr exkl moms kommer vår butikskommunikatör Susanne Erlandson till er. Hon följer kundens väg och gör en genomgång av hur din butik eller lokal ser ut. Sedan får ni en åtgärdslista med tips och fräscha idéer!

Susannes utbildningar i butikskommunikation och exponering är mycket uppskattade. Hon tar också praktiska uppdrag inom dekoration, inredning och exponering. Passa på att använda Susannes kunskap för att utveckla din verksamhet – enklare än så här kan det inte bli!

Kontakta Susanne på 0709-53 23 73 eller susanne@effekteam.se om du vill veta mer eller boka en konsultation! Erbjudandet gäller t o m 31 oktober 2010!

Speak Your Mind

*